Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Наша країна буде чистою!

Наша країна буде чистою!
53256 ПЕРЕГЛЯДІВ

Охорона довкілля є важливою частиною суспільного розвитку нашої країни.


Наразі питання збереження навколишнього середовища та раціонального використання природних ресурсів постає ще гостріше. Адже охорона довкілля є важливою частиною суспільного розвитку нашої країни. Варто задуматись: а що ж ми залишимо наступним поколінням? Тому сьогодні важливо потурбуватись про збереження природи.
Але говорити про чистоту навколо нас мало, потрібно ще й прикладати власні зусилля, щоб зберегти світ, у якому ми живемо. Саме тому перейти від слів до дій вирішили українські волонтери. 25 квітня, у суботу, в рамках проекту «Зробимо Україну чистою» вони зібрались, щоб прибрати країну від сміття.
Акцію «Зробимо Україну чистою – 2015» провів молодіжний рух «Let’s Do It, Ukraine!», який у свою чергу є частиною проекту «Let’s Do It, World!». Метою проекту є щорічне одноденне прибирання місць громадського відпочинку.
Команду цього молодіжного руху підтримали п’ять міністерств, Кабінет Міністрів та Перша леді України. А також лідери громадськості.
Підбивши підсумки, організатори проекту нарахували 7000 небайдужих. І це був новий рекорд за кількістю волонтерів, які одночасно вийшли на прибирання зелених зон країни.
Подібні заходи розвивають культуру наших громадян і допомагають зрозуміти, що чистота навколо відображає не тільки рівень виховання, але й стан душі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео