Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Нова ініціатива TechToday Hub – кращий спосіб популяризувати науку в Україні

161237 ПЕРЕГЛЯДІВ

Некомерційна організація NDI Foundation спільно з Vodafone Україна запровадили Tech Today Awards: конкурс статей про українські інновації та технології. Його метою є віднайти найкращих авторів та їх статті про українську науку та інновації.

Наша країна як ніколи потребує піару вітчизняних наукових розробок та досягнень у ЗМІ. Фантастичні та не схожі на жодні у світі, навіть успішно реалізовані, проекти не зацікавлюють журналістів. Натомість, самі учені також не охоче діляться власними розробками. Як наслідок маємо низький рівень обізнаності суспільства зі світом науки.

Саме тому ініціатори організували зустріч-дискусію в рамках Tech Today Hub: «Як зробити українську науку бестселером» і анонсували конкурс статей.

На зустрічі були присутні медійники, блогери та творці проекту. Говорили про кричущі теми сучасної науково-популярної журналістики та попит на даний товар у читачів.

Першим кроком до популяризації стане відкриття інтернет-майданчика проекту, де бажаючі зможуть публікувати свої статті. Сам конкурс стартує уже 1 березня 2016 року.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео