Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українські випускники в останній раз почули шкільний дзвоник

Українські випускники в останній раз почули шкільний дзвоник
161874 ПЕРЕГЛЯДІВ

Традиційні шкільні форми та консервативні костюми, букети квітів, сльози радості та слова вдячності випускників своїм вчителям – цими досить простими, але безмежно зворушливими критеріями можна характеризувати будь-який останній дзвоник, що лунає у фіналі травня кожного року.

І вчора усі українські школи, наслідуючи вищезазначену традицію, відпустили своїх вже дорослих дітей у хвилююче та бурхливе життя, насичене зльотами і падіннями, горем і радістю, гармонією та конфліктами. Але напередодні початку мандрівки дорогами буття випускники шкіл зможуть в останній раз відчути себе безтурботними школярами, ставши невід’ємною частиною випускних вечорів, які розпочались вже сьогодні, 28 травня.

Перший тиждень червня видасться непростим та досить напруженим для іншої категорії учасників навчального процесу – дев’ятикласників, котрі у цей час складатимуть іспити з математики, української мови та предмету обраного навчального закладу. А до 17 червня українські випускники 11 класів продовжать здавати зовнішнє незалежне оцінювання.

Варто відзначити, що результати цьогорічного ЗНО, на відміну від тестових підсумків оцінювання зразка 2015-го, є дійсними до 4 років.

 


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео