Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Які зміни очікують абітурієнтів-2016?

Які зміни очікують абітурієнтів-2016?
27114 ПЕРЕГЛЯДІВ

З 11 липня в Україні розпочинається вступна кампанія-2016. З цього дня всі абітурієнти можуть подавати документи в обрані вищі навчальні заклади. Цього року документи вже традиційно подаватимуться лише в електронному вигляді.

У Міністерстві освіти і науки України розповіли, чим цьогорічна кампанія із вступу до вищих навчальних закладів буде особливою. З понеділка 11 липня всі бажаючі отримати вищу освіту зможуть розпочати подачу документів. Як і раніше, документи можна подавати тільки в електронному вигляді. У разі виникнення будь-яких проблем з подачею необхідних документів абітурієнти можуть звернутися до центру підтримки, які діють при всіх вишах.

Крім цього, всі вступники традиційно мають змогу подавати 15 заяв загалом на 5 спеціальностей у різних навчальних закладах.

Як повідомила міністр освіти і науки Лілія Гриневич, цього року у вишах країни востаннє набиратимуть на студентів на програму з підготовки молодшого спеціаліста, з наступного року, як повідомляють у відповідному міністерстві, цей ступінь буде скасований.

Пільги цього року, крім традиційних категорій, надаватимуть учасникам АТО та їх дітям, а також жителям окупованих територій, які висловлюють бажання вступати до вишів на підконтрольній Україні території.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео