Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна стане центром проведення світової наукової конференції

Україна стане центром проведення світової наукової конференції
243007 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Falling Walls Lab Kyiv-2016» - саме таку назву має перший етап масштабного наукового заходу, учасники якого зможуть презентувати власну прогресивну ідею на весь світ. В Україні подібна конференція проходитиме вже вдруге.

Головною вимогою до кожного проекту, котрий візьме участь у «FWLK-2016», є його інноваційна можливість вирішувати будь-які актуальні проблеми сьогодення. А загальною метою наукової конференції є сприяння розвитку корисних нововведень та обмін досвідом між науковцями, незалежно від їх віку та місця народження.

Переможець «FWLK-2016» отримає унікальну можливість стати частиною світової наукової спільноти у Берліні та презентувати у Німеччині свій унікальний проект. А три найкращих науковця вже берлінської «FWL» продемонструють свої наукові напрацювання міжнародній аудиторії. Фіналіст та, за сумісництвом, автор найкращої презентації, отримає почесну стипендію.

Надсилати заявку на участь науковці можуть до 31 серпня поточного року. Проходитиме ж перший етап конференції 29 вересня у Києві. До речі, участь у масштабному науковому заході є повністю безкоштовною.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео