Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

МАУП запрошує отримати освіту за найвищими європейськими стандартами

МАУП запрошує отримати освіту за найвищими європейськими стандартами
54218 ПЕРЕГЛЯДІВ

Заснована 27 років тому, Міжрегіональна Академія управління персоналом – МАУП – і сьогодні займає лідируючі позиції у галузі недержавної української освіти. Причина цього криється в унікальному підході до студентського навчання в Академії, зокрема – у викладачах-професіоналах, 70% яких вже мають почесні ступені доктора та кандидата наук.

Крім того, МАУП може похвалитися власним статусом найбільшого в Україні вищого навчального закладу економіко-гуманітарної орієнтації. 40 філіалів Академії вже відкрилися в усіх регіонах нашої держави, а ще одна низка освітніх центрів, враховуючи популярність МАУП, почала працювати навіть за кордоном, що дозволило вишу стати частиною Світової бази даних про вищу освіту, котра регулярно оновлюється та видається ЮНЕСКО.

Майже сто спеціалізацій 17-ти спеціальностей прийняли навчатися тисячі студентів з 39-ти країн світу. Це стало можливим завдяки розвиненій європейській інфраструктурі у вигляді комфортних навчальних корпусів, якісних гуртожитків, конференц-залів, медичного центру, вражаючої бібліотеки, оновленого спорткомплексу, концертного залу, великої кількості студентських їдалень і кафе зі смачною їжею, продовольчих магазинів та культурно-мистецьких парків, атмосфера яких налаштовує студентів на чудовий відпочинок.

Також МАУП є центром вивчення іноземних мов, проходження комп'ютерних курсів, дає можливість вступити до аспірантури, докторантури або й зовсім навчатися дистанційно. Варто відзначити, що останній з типів навчання набуває шаленої популярності серед молоді усього світу через зручність та можливість студентів значно раніше розпочати свою активну трудову діяльність.

Міжрегіональна Академія знаходиться у столиці нашої держави – Києві. А її закінчення гарантує не тільки отримання диплому державного зразка, а й унікальних знань, з якими студентові підкориться будь-який сучасний ринок професій.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео