Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Академія Муніципального Управління найкращий ВУЗ України

Академія Муніципального Управління найкращий ВУЗ України
190034 ПЕРЕГЛЯДІВ

Заснована у 1995-му році, Академія Муніципального Управління – АМУ – і сьогодні займає лідируючі позиції у галузі надання студентам якісної вищої української освіти. Причина цього криється в унікальному підході до студентського навчання в Академії, зокрема – у викладачах-професіоналах, комфортній інфраструктурі АМУ, плідній співпраці з найкращими вищим навчальними закладами як Європи, так і всього світу, а також міцній матеріальній базі.

Крім того, Академія може похвалитися своєю належністю до найпрестижніших вишів України та власною освітньою багатогранністю. Академія має три факультети та цілих 27 кафедр, працюють на яких сотні висококваліфікованих викладачів – професорів, докторів наук, доцентів та кандидатів наук. Так, факультет менеджменту та економіки пропонує своїм студентам такі напрямки спеціалізації як облік і оподаткування, менеджмент, фінанси, банківська справа і страхування та економіка підприємства і підприємництва.

Факультет управління міським господарством та права запрошує на кафедру іноземних мов, фізичного виховання, інформаційної діяльності та документознавства, загально інженерних дисциплін та міського господарства і автоматизованого управління технологічними процесами. А факультет публічного управління та права має кафедру загально-правових, спеціально-правових дисциплін, психології та суспільних наук і публічного управління та адміністрування. Крім того, в АМУ працює Інститут міжнародної співпраці та науково-дослідної роботи.

Серед освітніх рівнів Академії - аспірант, доктор, бакалавр, магістр та спеціаліст. А серед її напрямків – юридична, інженерна, економічна та управлінська. Здобуваючи освіту, випускники АМУ проходять практику в органах місцевого самоврядування та державних адміністраціях. Саме там після завершення навчання у виші молоді спеціалісти і знаходять своє перше місце роботи.

Академія Муніципального Управління знаходиться у столиці нашої держави – Києві. А її закінчення гарантує не тільки отримання диплому державного зразка, а й унікальних знань, з якими студентові підкориться будь-який сучасний ринок професій. Крім того, АМУ є найкращим варіантом для підвищення кваліфікаційного рівня і унікальним навчальним закладом з точки зору своєї освітньої орієнтації.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео