Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Відома дата початку ЗНО-2017

Відома дата початку ЗНО-2017
81404 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Міністерстві освіти і науки повідомили дату початку зовнішнього незалежного оцінювання у 2017 році. Наступне ЗНО стартує 23 травня, у цей день майбутні абітурієнти напишуть тести на знання державної мови.

Вадим Карандій, який є керівником Українського центру оцінювання якості освіти, розповів про рішення профільного міністерства щодо початку і особливостей проведення ЗНО-2017. За словами Карандія, ЗНО-2017 стартує 23 травня із загальнообов'язкового тестування з української мови.

Реєстрацію на ЗНО буде розпочато 6 лютого, і триватиме вона до кінця травня. За словами Вадима Карандія, учні зможуть зареєструватися у будь-якій школі, а предмети, які можна буде скласти у рамках ЗНО, не будуть відрізнятися від минулорічних. Зокрема, це українська мова і література, історія та інші базові предмети, що можуть бути необхідними для вступу до вишів.

Як повідомляють в Українскому центрі оцінювання якості освіти, 2017 року ЗНО складатимуть 270 тисяч школярів. Ця ж структура надала інформацію, згідно з якою замість традиційних випускних іспитів у школах тепер учні зможуть складати підсумкову атестацію, що матиме лише форму тестів ЗНО і буде проводитися у визначених пунктах тестування.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео