Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Наступного року в Україні вивчатимуть німецьку мову

Наступного року в Україні вивчатимуть німецьку мову
27283 ПЕРЕГЛЯДІВ

     2017 рік буде оголошений роком німецької мови в Україні, у зв'язку з чим країна має посилити культурні та освітні зв'язки з Німеччиною. Таку новину повідомила Лілія Гриневич, яка очолює Міністерство освіти і науки України.

     Лілія Гриневич, міністр освіти і науки України, провела зустріч з Ернстом Райхелем, послом Німеччини в Україні, під час якої представники двох держав обговорили подальшу культурну співпрацю країн. Лілія Гриневич повідомила, що наступний рік буде оголошений роком німецької мови в Україні, у зв'язку з чим для досягнення найбільшої ефективності буде проводитися співпраця не лише з боку Міністерства культури, але й Міністерства освіти і науки.

     За словами міністра освіти, учні у школах мають бажання вивчати німецьку мову: за статистикою, після англійської у більшості шкіл вона є найпопулярнішою. Загалом більше 50 відсотків школярів вивчають німецьку мову як другу іноземну.

     Очільниця Міністерства освіти зауважила, що її відомство надаватиме багато ідей для поглиблення культурних і освітніх зв'язків України та Німеччини.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео