Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Києві протягом року відкрили 7 дитячих садків

У Києві протягом року відкрили 7 дитячих садків
54452 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Протягом 2016 року освітня інфраструктура столиці збагатилася на 7 дитячих садків. Окремі з них тривалий час не працювали, ще кілька дитячих закладів щойно були збудовані. Міська влада прогнозує на наступний рік відкриття не менше ніж 10 дитячих садків.

     На офіційному сайті КМДА відзвітували про річну роботу над забезпеченням дошкільнят достатньою кількістю навчальних закладів. Зокрема, протягом року у Києві відкрилися 7 дитсадків: одні з них були щойно побудовані, інші функціонували давно і свого часу були закриті. Ті дитячі садки, які тривалий час не діяли, були реконструйовані та відремонтовані за сучасними вимогами.

     Завдяки проведеній роботі кількість місць у дитячих садках Києва значно збільшилася завдяки поверненню кількох установ до комунальної власності. Так, лише перед початком навчального року дошкільнятам запропонували 1300 нових місць у навчальних закладах столиці, що є найкращим результатом серед усіх областей України.

     За словами міського голови столиці Віталія Кличка, у цій галузі ще є над чим працювати, оскільки на сьогодні електронна черга у міські дитячі садочки включає 11 тисяч дітей. Тому на наступний рік прогнозується відкриття 10 нових дошкільних установ.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео