Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Уряд затвердив порядок виплати академічних стипендій у 2017 році

Уряд затвердив порядок виплати академічних стипендій у 2017 році
108820 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Кабінет Міністрів України з подальшим доопрацюванням прийняв Постанови, якими визначається порядок виплати академічних стипендій у 2017 році. Документи були проголосовані сьогодні, 28 грудня, на засіданні Уряду.

     Міністерству освіти і науки України дано доручення, за участі Мінсоцполітики та Мінфіну, доопрацювати пропозиції студентства щодо механізму виплати академічних стипендій, які були озвучені на зустрічі Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана із студентським активом у НТУ «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» в п'ятницю, 23 грудня.

     Засідання робочої групи за участі представників студентської громади відбудеться 29 грудня. На ній розглянуть питання щодо Положення про позбавлення стипендій, унормування роботи стипендіальних комісій, встановлення відсотку студентів, які отримуватимуть академічні стипендії, а також щодо складання рейтингових списків не лише за спеціальностями, а й за структурними підрозділами ВНЗ тощо.

     Нагадуємо, що раніше МОН представив громадськості власне бачення того, як має змінитися система стипендійного забезпечення в 2017 році (посилання).

 

     Повідомляє Міністерство освіти і науки України


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео