Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У 2017 році зареєструватись для участі у пробному ЗНО можливо до 31 січня

У 2017 році зареєструватись для участі у пробному ЗНО можливо до 31 січня
244686 ПЕРЕГЛЯДІВ

     В Україні розпочалась реєстрація на тестове проходження ЗНО, яке заплановано на 1 та 8 квітня. Усі випускники, які бажають пройти пробне ЗНО, повинні в обов'язковому порядку здійснити онлайн-реєстрацію на спеціальному сайті з 10 до 31 січня.
     Спеціалісти з оцінювання знань переконані, що пробне проходження ЗНО відіграє важливу роль при виконанні основного тестування, так як воно ознайомлює із процесом ЗНО, дозволяє оптимально розприділити час та, найважливіше, позитивно впливає на психологічну підготовку учасників.
     Під час здійснення пробного тестування, випускникам пропонується перевірити свої знання з української мови та літератури, а також другого предмету з можливістю вибору. До предметів, які учасники тестування мають можливість обирати, цього року віднесли математику, історію України, хімію, біологію, географію та іноземну мову. При виборі тестування з іноземної мови випускники можуть обирати з-поміж англійської, німецької, французької, іспанської та російської мови. Вартість складання тестового іспиту з одного предмету становить 129 грн.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео