Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Поліцейські проводитимуть заняття у школах Донеччини

Поліцейські проводитимуть заняття у школах Донеччини
244712 ПЕРЕГЛЯДІВ

     У школах Донецької області ввели новий факультатив — діти спілкуватимуться з поліцейськими на теми збереження особистої безпеки. Такі експериментальні заняття стартують одразу після закінчення зимових канікул.

     З січня 2017 року всіх школах Донецької області з'явиться новий урок - "факультатив з поліцейським", присвячений збереженню безпеки для дітей та їх захисту від загроз різного характеру. Заняття будуть проводити безпосередньо поліцейські без участі вчителів чи батьків.

     Як запевняють співробітники Національної поліції у Донецькій області, життя та здоров'я дітей у регіоні піддаються ряду загроз, при чому не лише через близькість зони бойових дій, але й нерідко — через брак відповідальності власних батьків. Поліцейські вчитимуть учнів основним правилам виживання та безпеки у різних життєвих ситуаціях. У ролі вчителів виступатимуть співробітники поліції різних профілів: оперативні працівники кримінального розшуку, кінологи та інші спеціалісти.

     Загалом такі уроки охоплюватимуть 556 навчальних закладів у всій області.

     "Факультатив з поліцейським" функціонуватиме постійній основі, однак учні не складатимуть іспит з цього предмета, а також не отримуватимуть оцінки. Всі заняття будуть проводитися у вигляді бесід співробітників служби поліції з дітьми.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео