Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Львові навчатимуть фахівців-поліграфологів

У Львові навчатимуть фахівців-поліграфологів
190486 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Львівському університеті внутрішніх справ з'явиться нова спеціальність: тепер у виші навчатимуть поліграфологів. Вже офіційно оголосили набір на перший навчальний курс за цим фахом.

У Львівському державному університеті внутрішніх справ оголосили про набір на навчання за новим фахом: використання поліграфа при проведенні розслідувань та роботі за кадрами.

Особливостями нового навчального курсу є його невелика тривалість: майбутні поліграфологи навчатимуться лише 1 місяць, за результатами якого отримуватимуть відповідні свідоцтва. Умови прийняття майбутніх студентів на навчання можна дізнатися безпосередньо на сайті університету.

Викладати майбутнім спеціалістам з використання поліграфа будуть як співробітники університету, на базі якого проходитиме навчання, так і українські та закордонні спеціалісти з детекції інструментального та неінструментального способів.

Як повідомляють попередньо, основну увагу при вивченні цієї дисципліни буде зосереджено на американському досвіді використання поліграфа та іншої техніки у справі детекції, історія якого налічує близько 100 років.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео