Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Інтернеті хтось неправий? Як постити, коментувати і сперечатись в соц. мережах і при цьому не втра

В Інтернеті хтось неправий? Як постити, коментувати і сперечатись в соц. мережах і при цьому не втра
238491 ПЕРЕГЛЯДІВ

Як втримати рівень інтелігентної особи та залишитись популярним у потоці «тролингу» і просто невдоволених користувачів ми зараз вам розкажемо.


Коли це сталося? Мабуть, із розвитком соціальних мереж. Мільйони постів щодня, фото, відео, коментарі – все це допомагає сучасній людині вижити у цій нелегкій боротьбі за популярність в Інтернеті.
Проте, користувачі стали більше уваги приділяти своєму іміджу в мережі. Як втримати рівень інтелігентної особи та залишитись популярним у потоці «тролингу» і просто невдоволених користувачів ми зараз вам розкажемо.
По-перше, не видаляйте тих матеріалів, що не набрали бажану кількість лайків. Ідеально буде проаналізувати, чому люди не захотіли відзначити його якість і вашу оригінальність «сердечком». Може у вас стиль дуже тяжкий для сприймання? Чи написано дуже багато, що люди навіть не мають часу стільки читати? Кожен свій пост добре завше продумуйте і редагуйте.
Не коментуйте все підряд. Намагайтесь виразити свою думку тільки тоді, коли детально все прочитали у пості. Не коментуйте, не прочитавши, навіть якщо автор посту, на вашу думку, не правий. Не коментуйте, не читаючи, навіть якщо так хочеться виправити за граматичні помилки попереднього коментатора.
І на останок, розміщуйте менше фото з відпочинку, танцювальних конкурсів своїх дітей, дорогих покупок. Як стверджують психологи, такий підхід до популярності в мережі – не просто не ефективний, а навіть обурливий для деяких користувачів. Згадайте навіть себе, коли серед хорошого контенту про нові винаходи, кіно, мистецтво вам трапляється фото чергового плаття подружки, а ввечері фід-стрічка оновляється лише фото дорогих покупок і сімейного відпочинку в Буковелі знайомих. Так що, візьміть за правило виставляти «похизуватись» не більше 10% фото з вашого особистого архіву.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео