Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Вчимося розвивати місто: у Києві створять некомерційну школу з урбаністики

Вчимося розвивати місто: у Києві створять некомерційну школу з урбаністики
79658 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прийняти до себе такий нетиповий навчальний заклад вирішив архітектурний фестиваль СANactions.


Місто виникло у Середньовіччі, ще тоді люди уявляли, як зміняться їх міста з плином часу. Хотіли для більшої продуктивності економіки повністю об’єднати місто і село. Сьогодні у наших громадян також проблеми розвитку міста дещо змінилися, проте поява такої популярної науки, як «урбаністика» повинна виправити найголовніші недоліки у тенденціях покращення міста.
Прийняти до себе такий нетиповий навчальний заклад вирішив архітектурний фестиваль СANactions. До участі запрошують просвітників, які зможуть провести семінари та тренінги та навчити усіх бажаючих, як створити модернізоване середовище не лише у Києві, а й у великих містах України.
Незважаючи на те, що приймає школу архітектурний фестиваль, будуть розглянуто важливі сфери життя міста, як явища: міське мистецтво, озеленіння території та ландшафтний дизайн, економічна сторона міста та його політична складова.
Як вважають організатори, такий міждисциплінарний підхід сприятиме комплексному розумінню молоді про основні проблеми та стимулюватиме студентів бути готовими вирішувати важливі проблеми міста на міжнародному рівні.
Дана школа урбаністики є безкоштовною і запрошує усіх бажаючих прийняти у навчанні участь.
Планується створення груп студентів від 15 до 20 чоловік, які будуть навчатися модерації, моніторингу та проектуванню.
Проект знаходиться у стані розробки і тому реєстрація ще не відкрита. Проте, як запевняють організатори, вже зовсім скоро можна буде стати членом школи урбаністики.
Всі деталі будуть оприлюднені на порталі СANactions.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео