Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

9 грудня стартував День відкритих дверей КНЕУ!

9 грудня стартував День відкритих дверей КНЕУ!
165439 ПЕРЕГЛЯДІВ

Уже стартувала довгоочікувана подія нашого вишу - День відкритих дверей Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана!

Кількість абітурієнтів та гостей – вражає! Проте, наш університет здавна славиться своєю популярністю серед вступників та входить до 10-ки найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Ми щиро раді бачити кожного на нашому заході і вже готові до найцікавішої частини – майстер-класи з провідних спеціальностей викладачів КНЕУ!

Слова ректора неймовірно налаштовують на успішне складання зовнішнього незалежного оцінювання та надихають на відповідальний вибір вишу, а саме: КНЕУ!!!

До речі, надзвичайно цікава та емоційна промова ректора не залишила без спогадів про своє студентське життя і наших викладачів!

Як чудово бути студентом Київського національного економічного університету!

Проведені майстер-класи талановитих та креативних викладачів КНЕУ змусили абітурієнтів замислитися над майбутнім вибором спеціальності та відповідальніше підійти до вивчення необхідних предметів!

Чекаємо всіх на навчання в Київському національному економічному університеті, адже вибір КНЕУ – це ваш шлях до омріяного успіху в майбутньому! 

Теги: кнеу, день відкритих дверей, абітурієнти

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео