Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ДЮІ: ЗАПРОШЕННЯ ДО СПІВПРАЦІ!

ДЮІ: ЗАПРОШЕННЯ ДО СПІВПРАЦІ!
29043 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Правовий часопис Донбасу» – сучасне й прогресивне вітчизняне видання, збірник наукових праць Донецького юридичного інституту МВС України з відкритим доступом, який включено до Переліку фахових видань України як видання категорії «Б» в галузі юридичних наук (081 – Право), до міжнародної наукометричної бази «Index Copernicus International» (Республіка Польща), пошукової системи «Google Scholar», у якому вже 24-ий рік досвідченими вченими та молодими науковцями розглядаються, обговорюються, публікуються оригінальні дослідницькі та оглядові статті в галузі права. ДЮІ МВС України є членом міжнародної асоціації видавців «Crossref», тому кожному випуску та рекомендованому до публікації матеріалу присвоюється міжнародний ідентифікатор – DOI.

З нагоди 60-річчя закладу, яке колектив ДЮІ МВС України відзначив 28 квітня 2021 року, оновлено обкладинку збірника, що є втіленням Стратегії розвитку Інституту та відображенням філософії наукового видання.
Редакційна колегія «Правового часопису Донбасу» запрошує вельмишановне українське наукове товариство до співпраці – до публікації результатів досліджень, напрацювань з актуальних питань конституційного, міжнародного, господарського, цивільного, трудового, адміністративного, фінансового, інформаційного, кримінального права; криміналістики, оперативно-розшукової діяльності у збірнику наукових праць Донецького юридичного інституту МВС України. Вимоги щодо оформлення та подання необхідних матеріалів розміщено на сайті видання за посиланням https://ljd.dli.donetsk.ua/ljd-requirements.
Будемо раді бачити Вас серед авторів «Правового часопису Донбасу».

Редколегія збірника наукових праць «Правовий часопис Донбасу»

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео