Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Воєнні об’єкти в Росії лишилися без електропостачання

160032 ПЕРЕГЛЯДІВ

Борги треба сплачувати вчасно. До такої народної мудрості мали б прислухатися керівники військових об’єктів, котрі знаходяться на території Хабаровського краю Російської Федерації. Адже, «Обороненергозбут» має мільярд боргу перед Далекосхідною енергетичною компанією.

Саме така велика сума боргу стала причиною того, що енергетики вдалися до крайніх мір і обезструмили воєнні об’єкти міністерства оборони в Хабаровську, Комсомольську–на–Амурі і навколишніх населених пунктах.

Крім того, керівництво Далекосхідної енергетичної компанії попередило військових про те, що до кінця серпня буде відключено ще близько чотирьох сотень об’єктів на території не лише Хабаровської краю, а й Амурської області, якщо борг не буде виплачено.

У зоні ризику залишитися без енергопостачання перебуває Амурський бронетанковий завод, Амурський 19 центральний авторемонтний завод та інші важливі та стратегічні об’єкти.

Варто зазначити, що хабаровські енергетики уже намагалися відключити струм на військових об’єктах у 2009 та 2013 роках, однак перша спроба була невдалою через те, що військові не допустили енергетиків до об’єктів, а в 2013 – боржники обіцяли погасити борги.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео