Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На з’їзді Української партії Честі, який відбувся 5 вересня, обрано нового лідера

На з’їзді Української партії Честі, який відбувся 5 вересня, обрано нового лідера
106863 ПЕРЕГЛЯДІВ

5 вересня 2015 року відомий громадсько-політичний діяч, екс-голова Служби зовнішньої розвідки України, фундатор Всеукраїнського громадянсько-політичного руху «За майбутнє України», генерал армії України Маломуж Микола Григорович був обраний Лідером Української партії Честі, боротьби з корупцією та організованою злочинністю на з’їзді Партії, який проходив у залі вченої Ради НТТУ «КПІ».

На заході були присутні відомі політики, громадські діячі, голови дружніх партій, генерали та офіцери, вчені, бізнесмени, а також представники громад і громадських організацій зі всієї України та багато молоді.

Молодь - це майбутнє України. І саме тому, за ініціативою Миколи Маломужа на з’їзді була створена молодіжна Рада Партії. Головною її метою є організація діяльності захисту соціально-економічних прав та інтересів учнівської, студентської та працюючої молоді.

Також,одним з основних рішень, які прийняли на зібранні, було взяти участь у місцевих українських виборах, які заплановано на 25 жовтня цього року. 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео