Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Тематичних парків розваг, присвячених Поттеріані, у Америці побільшає

187341 ПЕРЕГЛЯДІВ

Чарівник Гаррі Поттер, котрого світу подарувала письменниця Джоан Роулінг, а на екрані втілив Деніел Редкліфф, настільки популярний серед населення різних країн світу, що приносить гроші студії Universal Studios Hollywood й після виходу на екран останньої частини кіносаги. І справа тут зовсім не в тому, що студія збирається зняти сіквел чи пріквел Поттеріани. Керівництво Universal Studios Hollywood мислить більш масштабно і на 2016 рік заплановано відкриття четвертого парку розваг, котрий розважатиме гостей та відвідувачів атракціонами заснованих на магічних трюках показаних у різних серіях фільму про Гаррі Поттера. Такою інформацією поділився Ларрі Курцвейл.

Тематичний парк, який планують відкрити навесні наступного року в Лос–Анджелесі, назвуть «Чарівний світ Гаррі Поттера». А його візиткою стане гіпер-реалістичний атракціон формату 3D «Гаррі Поттер і заборонена подорож». Маса вражень буде від «Польоту Гіппогріфу».

Крім атракціонів, тут можна буде смачно перекусити магічним ніпом та вершковим пивом у «Трьох мітлах» та «Кабанячій голові».

Варто відмітити, що подібний тематичний парк є в Японії, а ще два в американському місті Орландо.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео