Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

"Укркосмос" : Створення народного телебачення

133986 ПЕРЕГЛЯДІВ

За підтримки Національної Ради України з питань телебачення і радіомовлення та Державного космічного агентства України у Києві пройшла конференція Державного підприємства «Укркосмос» на тему «Державне регіональне телерадіомовлення. Розвиток та реформування».

За словами організаторів, мета конференції -  привернення уваги органів місцевої влади до питання створення регіональних (муніципальних) телерадіокомпаній в умовах реорганізації обласних державних телерадіокомпаній відповідно до Закону України «Про суспільне телебачення і радіомовлення України».

На конференції були присутні керівники телеканалів та представники обласних державних адміністрацій Київської, Дніпропетровської, Чернігівської, Харківської, Житомирської, Полтавської, Запорізької, Вінницької, Кіровоградської, Волинської, Львівської та Хмельницької областей України.

Конференцію відкрив Генеральний директор Державного підприємства «Укркосмос» Іван Назарук з привітальною промовою до учасників конференції.

Блок з доповідями розпочав перший заступник голови Державного підприємства «Укркосмос» Юрій Баличев з темою «Державне регіональне телерадіомовлення: бути чи не бути?». У своїй доповіді він висунув ініціативу створення супутникового мультиплексу на базі муніципальних каналів.

Також з презентацією інформаційного агентства «Українське народне телебачення» виступив Генеральний директор УНТ Вадим Чорний. У своїй промові пан Вадим розповів про унікальну можливість інформаційного агентства УНТ абсолютно безкоштовно забезпечити 25% контенту обласних державних телеканалів вже сьогодні.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео