Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Патрульну поліцію України підтримали канадці

107233 ПЕРЕГЛЯДІВ

На передодні Дня працівників міліції прес-служба МВС, яке очолює Арсен Аваков, поділилася радісною звісткою стосовно того, що патрульна поліція отримала щедрий подарунок з боку Канади. Саме від канадського влади оновлена правоохоронна служба отримала не тільки тисячу триста п’ятдесят дев’ять комплектів поліцейської форми, а й ще тисячу чотириста двадцять персональних відеокамер. На офіційній церемонії, майбутні патрульні отримали сертифікати, за якими потім отримають уніформу й відеотехніку.

Також у прес-службі повідомляють, що першими нову уніформу й камери зможуть оцінити патрульні, котрі працюватимуть в Ужгороді, Мукачеві, Луцьку, Миколаєві, Кременчугу та Дніпропетровську.

В той час, Міністр Аваков обіцяє, що патрульна служба запрацює у двадцяти девяти українських містах до березня 2016 року.

Варто відмітити, що канадський уряд має намір й надалі здійснювати підтримку української поліції, аби вона відповідала світовим стандартам не тільки своїм виглядом, а й якістю та результатами роботи.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео