Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Житомирська кондитерська фабрика знову працює

107416 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кондитерська фабрика «Житомирські ласощі» знову почала працювати. 18 січня запустили першу лінію виробництва, невдовзі підприємство почне працювати на повну потужність.

Кондитерська фабрика “Житомирські ласощі” поступово повертається до роботи. 18 січня керівництво компанії повідомило про запуск першої виробничої лінії. Першою після зупинки роботи фабрики запустили лінію нових вафель, що мають назву “Артем”.

Незважаючи на те, що поки на фабриці запустили тільки одну лінію, скоро підприємство запрацює на повну потужність.

Припинення роботи підприємства сталося через конфлікт закритого акціонерного товариства “Житомирські ласощі” та ОДО “ЖЛ”, які мали конфлікт через право власності на кондитерську фабрику.

За рішенням Вищого адміністративного суду, яке було винесено 23 грудня, ОДО “ЖЛ” здійснило незаконну реєстрацію своєї торгової марки, тому права на кондитерську фабрику не має. Вищий адміністративний суд у ході справи поновив право власності компанії зі Швейцарії “Дельта Кепітал Сек”.

Як відомо, у перші дні січня конфлікт на підприємстві “Житомирські ласощі” набув характеру збройного протистояння, у результаті чого постраждали кілька осіб.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео