Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Біженців депортують додому

187852 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поки в країнах Сходу тривають воєнні дії, Європа страждає від емігрантської кризи, адже в європейські держави із країн, охоплених полум’ям війни уже приїхало понад один мільйон людей. А до Швеції, котра відкрила свої кордони та була рада громадянам з різних куточків Землі, приїхало згідно статистичним даним сто шістдесят три тисячі мігрантів за минулий рік.

Саме це призвело до того, що в офіційному Стокгольмі прийняли рішення половині біженців відмовити у задоволенні їхнього запиту щодо надання їм притулку. Отож, найближчим часом вісімдесят тисяч людей, котрі шукали в Швеції кращої долі, будуть депортовані із країни додому. Якщо вони не захочуть виїхати із Швеції добровільно, їх депортують в примусовому порядку.

Також не можна оминути увагою той факт, що люди, котрі живуть на територіях, де триває війна, все ж полишають рідну домівку й мігрують до Європи, незважаючи на те, що в дорозі трапляються нещасні випадки з летальними наслідками. Такий, як стався двадцять восьмого січня, коли вісімнадцять емігрантів загинули в водах біля Самоса, одного із грецьких островів. Повідомлялося, що десять людей було врятовано, а серед загиблих були переважно діти.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео