Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Мобільний зв’язок стане дорожчим

134221 ПЕРЕГЛЯДІВ

За офіційною інформацією українських мобільних операторів, найближчим часом усі види мобільного зв’язку в Україні стануть дорожчими. Перші тарифні зміни мають вступити в силу вже з 1 лютого.

З 1 лютого, за інформацію, яку подають мобільні оператори України, почнеться запровадження тарифних змін, що спричинить подорожчання послуг зв’язку.

Зокрема, першими, вже з початку місяця, подорожчання відчують на собі користувачі оператора МТС. Зокрема, окремі тарифи МТС передбачатимуть подорожчання послуг вдвічі. Як пояснюють представники компанії Vodafone, до якої тепер входить МТС, збільшувати вартість мобільного зв’язку доводиться через збільшення собівартості послуг, що надаються компанією. Один з важливих факторів — девальвація гривні: необхідне обладнання компанії закуповують за іноземну валюту, тож воно обходиться значно дорожче, ніж раніше. Крім того, останнім часом мобільні оператори більше сплачують за використання радіочастот, значно подорожчали й інші витрати.

Заявили про перегляд тарифів, що діють, і у компанії “Київстар”. Цей оператор обіцяє змінити ціни тільки на ті 15 тарифів, що діють у незмінному вигляді з моменту їх появи на українському ринку.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео