Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Донбас навідала голлівудська зірка Ешлі Джадд

Донбас навідала голлівудська зірка Ешлі Джадд
161841 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відома американська акторка, дизайнер, модель, філантроп та громадський діяч Ешлі Джадд провела три дні у Донецькій області, зокрема відвідавши Краматорськ, Святогорськ та Слов'янськ. Оскільки Ешлі є послом доброї волі ЮНІСЕФ, у рамках свого робочого візиту акторка багато спілкувалась із переселенцями, жителями вищезазначених міст, робила селфі та проводила майстер-класи.

За словами очевидців, ознак зіркової хвороби (Ешлі є багаторазовою номінанткою таких кінопремій як «Сатурн», «Еммі», «Золотий Глобус» та «MTV Movie Awards») у акторки ніхто не помітив: міс Джадд багато посміхалась, усюди ходила босоніж, легко йшла на контакт та їла, просто сидячи на землі у дворі Краматорська.

Крім того, один із краматорських пологових будинків отримав від Ешлі велику партію акушерсько-гінекологічної допомоги, котрої наразі дуже не вистачає місцевим лікарням через наплив пацієнток із числа внутрішньо переміщених осіб.

Варто відзначити, що, окрім діяльності у ЮНІСЕФ, міс Джадд є активісткою Глобальної коаліції проти поширення СНІДу.

Відома американська акторка за такими фільмами як «Цілуючи дівчат», «Дівергент», «Фріда», «Падіння Олімпу», «Час вбивати» та «Флірт зі звіром».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео