Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У столиці відкрили вакансії поліцейських

У столиці відкрили вакансії поліцейських
27146 ПЕРЕГЛЯДІВ

Київська поліція знову шукає кандидатів на заміщення вакансій, що звільнилися. Це пов'язано зі звільненням 11 відсотків особового складу столичної поліції. Близько 900 полісменів були звільнені з посади, оскільки не змогли пройти переатестацію.

Як повідомив Андрій Крищенко, який очолює головне управління Національної поліції у Києві, нещодавно була проведена переатестація особового складу структури. За результатами перевірки, 11 відсотків поліцейських, а це близько 900 осіб отримали негативний результат, за яким були звільнені. Незважаючи на те, що частина звільнених співробітників подали до суду в надії поновитися на посаді, Київське управління Національної поліції відкрило вакансії через недобір, який у столиці складає близько 1600 осіб. Таким чином, усі, хто бачить у собі потенціал, зможуть подати заявки на проходження конкурсу для зайняття посад, що звільнилися.

Як відомо, 4 серпня в Україні вперше відзначили День національної поліції. Як визначив наказ Президента України, починаючи з 2015 року цей день традиційно буде відзначатися як професійне свято українських поліцейських.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео