Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Цьогорічний День знань зона АТО може зустріти черговим режимом припинення вогню

Цьогорічний День знань зона АТО може зустріти черговим режимом припинення вогню
81255 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українська сторона готова забезпечити новий режим тиші у зоні проведення антитерористичної операції вже на початку вересня поточного року. За словами Руслана Хомчака – командувача оперативного об'єднання «Центр» та керівника АТО на території Донеччини й Луганщини – це може статися навіть всупереч тому фактові, що проросійські терористичні угрупування, продовжуючи ігнорування Мінських домовленостей, не припиняють відкривати вогонь по позиціях української армії.

З точки зору пана Хомчака, українська сторона до режиму тиші готова. Крім того, командувач зазначив, що, хоч ситуація на фронті й досі залишається непростою та напруженою, військові нашої держави оперативно реагують на усі зміни й вміло до них адаптуються.

Варто відзначити, що проти Збройних Сил України у зоні АТО російська армія впевнено застосовує важку артилерію та танки. Крім того, оперативне об'єднання «Центр» наразі займається перевіркою інформації про використання військовими Російської Федерації реактивної радянської системи залпового вогню «Град».

Важливо додати, що за минулу добу сили української армії потрапляли під ворожий обстріл майже 80 разів. Проте, терористичні угрупування не гребують відкривати так званий «дружній вогонь» і по власних найманцях.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео