Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

США можуть розпочати масштабний видобуток поліметалевої руди на Закарпатті

США можуть розпочати масштабний видобуток поліметалевої руди на Закарпатті
243563 ПЕРЕГЛЯДІВ

Державна служба геології та надр України офіційно зустрілася з американською компанією «Avelana Gold», котра планує зайнятися підземним видобутком металів на території Української держави – Закарпатті.

Варто відзначити, що аналогічні видобувні підприємства зазначена вище компанія зі Сполучених Штатів Америки має в Африці, Канаді та Австрії. За словами представників Державної служби геології, українська установа крокувала до реалізації спільного з Америкою індустріального проекту не один місяць. Тому головним завданням Служби наразі є надання укладеному документу про видобуток металу повної юридичної сили.

Цікаво, що діяльність компанії «Avelana Gold» зосереджена на територіях Східної Європи, де «AG» займається активною діяльністю з розвідування, розробки та видобування мінеральних ресурсів вищезазначених країн. Стосовно Закарпаття, «Avelana Gold» вже є володарем одразу трьох дозволів на ведення своєї промислової діяльності у цьому українському регіоні. Крім того, для нашої держави індустріальний проект такого рівня стане першим в історії. Примітно, що американська компанія не потребує жодних фінансових гарантій з боку України. Проте, важливими для «AG» є спільні стабільні гарантії на законодавчому рівні.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео