Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Італійці отримуватимуть гроші на книги, мандрівки та походи у кіно

Італійці отримуватимуть гроші на книги, мандрівки та походи у кіно
162396 ПЕРЕГЛЯДІВ

Італія – одна з найпрогресивніших та багатих на мистецькі пам'ятки держав світу – впровадила незвичайне, але вкрай важливе правило. Відтепер кожен громадянин країни, досягнувши повноліття, отримає на власний 18-й День народження солідну державну підтримку у вигляді п'яти сотень євро, використати які можна лише у три способи – придбати книги, білети у кіно або побачити національні італійські парки.

Видаватиме гроші Уряд Італійської держави, котрий зазначив, що для влади країни вкрай важливо, аби молодь Італії визнавала себе приналежною до культурно й інтелектуально розвиненого суспільства, якому важливе кожне досягнення молодого італійця. Крім того, така фінансова ініціатива, на думку влади країни, свідчитиме про важливість духовного й особистісного зростання молоді та, як наслідок, міцно закріпить основи італійського суспільства.

Цікаво, що про своїх молодих людей країна піклується ще в один цікавий спосіб. Нещодавно Італія видала несподіваний закон, котрий регламентує тюремне ув'язнення для тих італійців, котрі...примусово саджають своїх дітей на вегетаріанську дієту. За словами медиків, які також долучилися до складення вищезазначеного закону, вегетаріанство позбавляє молодий організм усіх необхідних елементів для подальшого зростання й розвитку.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео