Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Туреччина стала центром потужної терористичної атаки

Туреччина стала центром потужної терористичної атаки
243587 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже майже півсотні осіб постраждали внаслідок вибуху транспортного засобу у турецькій провінції Ван. За словами представників Сил безпеки Туреччини, винні у цьому курдські бойовики, котрі входять до Робітничої партії Курдистану. Серед поранених, окрім місцевих жителів, також є декілька поліцейських.

Вибухівка, закладена в автомобіль, суттєво пошкодила будівлю, у якій розміщувалися офіси губернатора турецької провінції Ван, правлячої партії Туреччини та органів місцевого самоврядування. А пожежа, котра спалахнула після вибуху, у свою чергу, завдала збитків декільком сусіднім будинкам.

Варто відзначити, що зазначена вище Партія знаходиться у складеному Європейським союзом та Сполученими Штатами Америки переліку організацій, котрі є терористичними та у зв'язку з цим представляють загрозу світовій безпеці. Свою збройну боротьбу із Турецькою державою курдські бойовики відновили у минулорічному липні, через що вже загинули сотні турецьких військових та тисячі терористів Партії. Наразі відомо, що жодне з терористичних угрупувань не взяло на себе відповідальність за теракт. Стався вибух у перший день святкування мусульманського свята Ід Аль-Адха.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео