Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Обмеження використання символу «McDonald’s» у масових заходах

Обмеження використання символу «McDonald’s» у масових заходах
27235 ПЕРЕГЛЯДІВ

Веселий усміхнений клоун Рональд МакДональд, котрий залишався незмінним символом всесвітньо відомої та улюбленої мільйонами людей мережі ресторанів швидкого харчування «McDonald's» протягом багатьох років, на деякий час зникне з поля зору клієнтів закладу. Причина цього – поки що нез'ясовані поліцією випадки нападів людей у костюмах клоунів на інших осіб.

 

Перша хвиля повідомлень про невідомих у клоунських вбраннях сколихнула Сполучені Штати Америки ще у кінці серпня поточного року. З того часу американські правоохоронці встигли заарештувати дванадцять осіб, котрі, піддавшись «клоунській лихоманці», розпочали самотужки жартувати з наляканими громадянами. В цілому, найбільше заяв про появу загадкових клоунів поліцейські отримали від жителів штатів Вірджинія, Алабама, Кентуккі та Джорджія, тобто тих територій США, де основну площу складають лісові масиви. І це не випадково, оскільки усі свідки активізації клоунів стверджували про те, що бачили, як невідомі намагалися заманити дітей у ліс.

Невдовзі «клоунська паніка» перекинулася й на Великобританію, де ситуація значно погіршилася через заяви про клоунів, котрі прогулюються вулицями британських міст із мачете. Щоправда, повідомлень про жертви від нападів невідомих поки що зафіксовано не було. Окрім США та Великобританії, «нашестя клоунів» зазнали Австралія та Канада. Цікаво, що безліч людей вважають подібні випадки виключно маркетинговою стратегією Голлівуду, оскільки до виходу у 2017-му році готується рімейк стрічки «Воно», заснованої на романі Стівена Кінга, де фігурує саме моторошний клоун на ім'я Пеннівайз.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео