Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Столиця добре підготовлена до святкування Дня захисника України

Столиця добре підготовлена до святкування Дня захисника України
54338 ПЕРЕГЛЯДІВ

14 жовтня для захисту порядку у столиці підключили максимальну кількість правоохоронців. У Міністерстві внутрішніх справ відзвітували про посилений режим служби для попередження виникнення конфліктів, пов'язаних зі святкуваннями у Києві.

 

Зорян Шкіряк, що займає посаду радника міністра внутрішніх справ, розповів про проведення підготовки до Дня захисника України. За словами урядовця, в цей день усі задіяні у заходах працівники будуть максимально готові до вирішення потенційних непередбачуваних ситуацій.

Шкіряк повідомив, що для охорони порядку у День захисника України залучили чотири тисячі правоохоронців з Національної гвардії та Національної поліції. За офіційною інформацією, для попередження створення небезпечних ситуацій та своєчасного реагування на них у Національній поліції створили спеціальний оперативний резерв.

За словами заступника міністра, правоохоронці перебуватимуть у стані максимальної готовності до закінчення святкувань з нагоди Дню захисника України та Покрова Богородиці, і, при можливості, уникатимуть будь-яких конфліктів.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео