Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Найбезпечніший австралійський атракціон виявився вбивцею

Найбезпечніший австралійський атракціон виявився вбивцею
217052 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Dreamworld» - найбільший та найпопулярніший тематичний парк розваг в Австралії, введений в експлуатацію ще 34 роки тому – наразі закритий через прикрий трагічний інцидент, котрий стався на території парку. У результаті швидкісного спуску на спеціальному прорезиненому плоті з нього вилетіло та загинуло двоє відвідувачів «Dreamworld». Ще двоє опинилися затиснутими перевернутим плотом під водою та захлинулися. Важливо додати, що усі загиблі стали жертвами одного й того ж атракціону парку – «Thunder River Rapids Ride», котрий є парадоксально найбезпечнішим і найповільнішим з усіх представлених у «Dreamworld» десятків атракціонів та допускає до спуску зі своєї поверхні навіть дітей віком від 2-х років.

 

Цікаво, що в квітні поточного року «Thunder River Rapids Ride» вже мав деякі технічні проблеми з конвеєрною стрічкою, через що його навіть закривали на технічний ремонт та подальшу інспекцію. Проте, невдовзі знову відкрили через брак будь-яких несправностей. Та ж сама ситуація з констатацією факту необхідності ремонту атракціону сталася й минулими вихідними, але інспектори, котрі проводили технічну ревізію, знову визнали «Thunder River Rapids Ride» безпечним. Тож атракціон почав працювати.

Наразі «Dreamworld» зачинено до проведення відповідного оперативного розслідування трагедії. Особистості загиблих відвідувачів парку все ще не встановлені, проте, місцева поліція вважає, що двоє померлих – чоловік та жінка – буди сімейною парою та приїхали відпочити до «Dreamworld» разом із власними дітьми – маленькими доньками.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео