Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Янукович дасть свідчення українському суду по справі «Беркута»

Янукович дасть свідчення українському суду по справі «Беркута»
27255 ПЕРЕГЛЯДІВ

     За повідомленням адвоката Віктора Януковича, 25 листопада екс-президент дасть свідчення Святошинському суду стосовно діянь «Беркута». Янукович виступатиме на судовому засіданні в якості свідка у режимі «он-лайн», з допомогою відеоконференції.
     Віталій Сердюк додав, що перед початком засідання Янукович здійснить присягу свідка, а під час процесу перебуватиме у Ростовському суді. Допит по справі колишніх співробітників спецпідрозділу «Беркут» розпочнеться у 13:00 та триватиме не довше 8 годин, враховуючи обов'язкові перерви що дві години. За клопотаннями Сердюка судовий процес повинен бути відкритим. У зв'язку з великою кількістю бажаючих бути присутніми на засіданні по справі «Беркута», процес транслюватиметься на телебаченні.
     Раніше український суд вже звертався до Ростова-на-Дону з проханням організації допиту Януковича у форматі відеоконференції. Тоді, посилаючись на технічні причини, Київ отримав відмову.
     Нагадаємо, у травні цього року розпочався судовий процес стосовно п'яти бійців колишнього «Беркута». Обвинувачувані заперечують свою причетність до злочинів вчинених стосовно активістів Майдану у 2014 році, зокрема до вбивств на Інститутській.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео