Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Подвійне життя українця Самаріна-Поттса у США: кінець історії

Подвійне життя українця Самаріна-Поттса у США: кінець історії
27439 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Ашер Поттс (справжнє ім'я – Артур Самарін) засуджений від 11 до 23 місяців тюрми. Термін ув'язнення залежатиме від його поведінки за гратами. Але покине американську тюрму «талановитий український шахрай» вже через два місяці, адже 9 із них він вже відсидів у слідчому ізоляторі.

     Таке покарання суд обрав за спроби розбещення неповнолітньої (зустрічався з 15-річною школяркою), а також за шахрайство із документами і незаконне перебування у країні. Окрім ув'язнення, Артур Самарін зобов'язаний сплатити штраф – 44 тисячі доларів і, звичайно, його депортують.

Самарін-Поттс приїхав до США у 19 років за туристичною візою і залишився нелегально. У 2012 році він видав себе за школяра (зробивши себе на 5 років молодшим) та навчався у школі в Пенсільванії. Своїми знаннями та гострим розумом юнак завоював серця вчителів та однокласників. Він брав активну участь у суспільному житті, був представником своєї школи в окрузі, навіть став членом Національної спілки пошани. У лютому 2016-го хлопця викрили, коли він подав документи в університет.

     Артур Самарін родом із Нової Каховки Херсонської області. Батьки шахрая від коментарів відмовляються. Знайомі ж згадують його як ввічливого і розумного хлопця.

     За межами суду він вибачився перед своєю матір'ю в Україні і сказав, що приїхав до США, аби «мати краще життя».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео