Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Мітинги під Верховною Радою: студенти, пенсіонери та підприємці

Мітинги під Верховною Радою: студенти, пенсіонери та підприємці
81654 ПЕРЕГЛЯДІВ

     У Києві продовжуються акції протестів незадовільних владою. Цього разу мітингувати вийшли безпосередньо к стінам Верховної Ради України, а ось натовп досить різноманітний: шахтарі, військові пенсіонери, власники МАФів, чорнобильці та студенти, об'єднанні вимогою до парламентаріїв звернути увагу на жалюгідний фінансовий стан народу з незахищених верств населення.

     За словами мітингувальників, наразі в країні до незахищених можуть відноситися ледь не всі громадяни, так як можливості – стипендії, заробітні плати та пенсії – не відповідають реальним умовам життя з постійним підвищенням цін, надвисокими комунальними тарифами, дорогими ліками та іншим.

     Окрім колишніх військовослужбовців та чорнобильців, які вимагають перерахунку виплат, під стінам Верховної Ради зібралися студенти. Саме сьогодні парламентарії повинні розглянути законопроект стосовно стипендій, у разі прийняття якого виплати будуть нараховуватись лише половині з тих, хто отримує їх зараз.

     Також під стінами уряду зібралися й підприємці, які виступають проти дій влади, спрямованих на придушення малого бізнесу. За словами мітингувальників, вийти до Верховної Ради їх спонукали останні події, які відбулися на станції метро «Політехнічний інститут». Там, нагадаємо, на вихідних були знесені МАФи, на які, за словами господарів, були усі дозвільні документи.

    «Ми прийшли, аби звернутися зокрема до Блоку Петра Порошенка, аби вони подивилися, як діють їх колеги, які знаходяться при владі у Києві.      Нам обіцяли підтримку та розвиток малого бізнесу, а замість цього ми отримали тотальну руйнацію цієї сфери» - відзначають підприємці.

     Усього на мітингу зібралося приблизно півтори тисячі осіб, яких відділів від будівлі уряду кордон правоохоронців.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео