Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Нова столична автостанція майже готова

Нова столична автостанція майже готова
108683 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Найближчим часом у Києві розпочне свою роботу нова автостанція "Теремки", що знаходиться на околиці столиці, на Кільцевій дорозі. У прес-службі відділу транспортної інфраструктури повідомляють, що найближчим часом може відбутися урочисте відкриття автовокзалу.

     Незабаром кияни зможуть оцінити нову автостанцію "Теремки", роботу над якою майже закінчили. Автостанція знаходиться на околиці міста в Одеському напрямку, біля кінцевої станції "Теремки". Головною її особливістю є те, що все фінансування взяв на себе приватний інвестор. Таким чином, цей об'єкт стане першим приватним об'єктом у своєму роді.

     Остаточної дати відкриття автостанції ще немає, однак у відповідному департаменті транспортної інфраструктури повідомляють, що це станеться вже найближчими тижнями. Поки що міська влада не підтвердила інформації про конкретні дати відкриття автостанції.

     Попередньо роблять прогнози, за якими автостанція "Теремки" стане найсучаснішою у столиці завдяки використанню інноваційних технологій та участі міжнародних експертів. У самій будівлі автовокзалу обіцяють обладнати готель, кімнату матері та дитини, магазини та кафе. Ще одним важливим моментом можна назвати пристосованість будівлі автовокзалу та його інфраструктури для людей з обмеженими можливостями.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео