Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Дводенні військові навчання поблизу Криму успішно завершено

Дводенні військові навчання поблизу Криму успішно завершено
190061 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Віктор Муженко, який обіймає посаду очільника Генштабу ЗСУ, заявив про вдале завершення дводенних випробувань зенітних ракет Повітряними Силами на півдні України. Окрім того, начальник Генштабу підвів підсумок, що боєздатність Збройних Сил України значно зросла, а повітряний кордон України недоторканий.
     Олександр Турчинов, в свою чергу, додав, що проведені випробування є надзвичайно важливими для України, так як впродовж багатьох років протиповітряні сили України занепадали.
     Самі ж випробування пройшли з точністю до затвердженого плану, незважаючи на погрози з боку Росії та несприятливі погодні умови під час другого дня навчань. Загалом, було запущено 16 ракет.
     Як повідомлялось раніше, перед проведенням військових навчань Росія погрожувала збивати усі ракети, які перетнуть повітряний простір Криму. Пізніше стало відомо, що до Криму було ввезено потужні зенітні ракети. У відповідь на погрози, Петро Порошенко запевнив, що навчання відбудуться у будь-якому випадку, а секретар РНБО констатував, що згідно з розрахунками, жодна ракета не приблизиться ближче як на 100 кілометрів до кордону із Кримом.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео