Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Майдані Незалежності відкриється резиденція Святого Миколая

На Майдані Незалежності відкриється резиденція Святого Миколая
27262 ПЕРЕГЛЯДІВ

     З 15 грудня у столиці відкриється Новорічна поштова резиденція Святого Миколая. Розміститься вона у Будинку зв'язку. Саме там до 8 січня всі діти зможуть поспілкуватися зі Святим Миколаєм.

     З 15 грудня до 8 січня 2017 року усі діти, які живуть у столиці або приїдуть до Києва, зможуть поспілкуватися зі Святим Миколаєм, резиденція якого розміститься у центрі міста – практично на Майдані Незалежності, у Будинку зв'язку. Крім цього, кожен, хто відвідає казкову резиденцію, матиме змогу замовити новорічну марку з власним фото, а також сфотографуватися біля ялинки з казковими героями.

     У державному управлінні поштового зв'язку обіцяють також виготовлення лімітованої серії листівок і поштових марок, що будуть створені спеціально до свят Святого Миколая, Нового року та Різдва.

     Головний же символ новорічних і різдвяних свят – ялинка, буде встановлена на Софійській площі 19 грудня, у День Святого Миколая. Цього року ялинка буде мати рекордний розмір – 26 метрів у висоту. Наймасштабніші святкування відбудуться вже традиційно на Софійській та Михайлівській площах, де розмістять розважальні майданчики, льодові скульптури, а також великий фудкорт.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео