Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Горе-мати залишила безпорадних дітей на 9 днів зачиненими у квартирі

Горе-мати залишила безпорадних дітей на 9 днів зачиненими у квартирі
27292 ПЕРЕГЛЯДІВ

     У Києві мати двох дітей забула про зачинених у квартирі малюків та зникла на 9 днів. Жахлива безвідповідальність призвела до смерті однорічного сина та госпіталізації дворічної доньки.
     В той час, поки діти страждали у зачиненій квартирі від голоду, їх двадцятирічна мати безтурботно жила у коханця. Повернувшись додому, жінка виявила в непритомному стані доньку та мертвого сина і зателефонувала правоохоронним органам.
     Як з'ясувалось згодом, про те, що діти у квартирі без їжі і догляду, знала і їх бабуся, яка приходила до квартири, щоб нагодувати онуків. Та оскільки двері були зачинені, потрапити до дітей їй так і не вдалось. Окрім того, опитані сусіди повідомляють, що чули дитячий плач і навіть викликали поліцію, однак двері ніхто не відчинив і поліція покинула місце виклику. На місці події, слідчими було виявлено подерті шматки лінолеуму, що свідчать про спроби дітей знайти вихід із зачиненої квартири та покликати на допомогу.
     Коли дворічна донька горе-матері потрапила до лікарні, її органи почали відмовляти. Згідно з експертизою, дівчинка провела поряд з мертвим братиком 3 дні. На щастя, зараз стан дворічної Ані покращився. Лікарі дають втішні прогнози, стосовно її одужання.
     Жінці, яка залишила дітей у зачиненій квартирі, погрожує 8 років в'язниці та позбавлення батьківських прав. Сама ж жінка стверджує, що не знала про можливі наслідки.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео