Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Луцьку відбувся суд над переселенкою за знущання над тваринами

У Луцьку відбувся суд над переселенкою за знущання над тваринами
108840 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Зоозахисники стверджують, що подібна справа вперше дійшла до суду. Стосовно 18-річної дівчини, яка спільно з напарником знущалась над твариною, суд прийняв рішення обмежити волю терміном на 2 роки.
     Герої відеозапису, який нещодавно сколихнув жорстокістю мережу Інтернет, відповіли за скоєне перед судом. На відео 18-річна Любов Торопіна із 20-річним напарником Юрієм Гнатюком жорстоко знущаються над беззахисним кошеням. Спочатку молоді люди замикали кошеня у морозильній камері, пральній машині та навіть газової печі, після чого виштовхнули тварину із вікна другого поверху. Усі ці катування молоді люди знімали на камеру, а згодом поширили відео у мережі Інтернет. На щастя, кошеня залишилось живим, а захисники тварин та користувачі соціальних мереж забезпечили максимальний розголос даній справі. На думку зоозахисників, саме завдяки розголосу винні постали перед судом.
Героїня жорстокого відео Любов Торопіна родом із Луганська. У Луцьку дівчина мешкає сама та навчається у місцевому навчальному закладі.
     Стосовно другого учасника справи Юрія Гнатюка поки триває судово-медична експертиза на визнання його дієздатності в період вчинення злочину. Раніше молодик вже притягався до кримінальної відповідальності за умисні ушкодження, а також мав певні розлади із психічним здоров'ям .


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео