Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

За фактом пожежі на Лісовій відкрито кримінальну справу

За фактом пожежі на Лісовій відкрито кримінальну справу
163093 ПЕРЕГЛЯДІВ

     У неділю, 25 грудня, в Києві сталася одна з найбільш масштабних пожеж останніх років: горів ринок на станції метро «Лісова». Як розповіли в пожежній службі, перше повідомлення про загоряння надійшло приблизно об 11:43, і вже з 11:50 пожежники були на місці події.
     Втім, локалізувати вогонь та приборкати його вдалося лише під вечір: вщент зруйновано майже дві тисячі квадратних метрів, жертвою пожежі стала одна людина. Втім, як зазначають рятувальники, все могло обернутися ще гірше: полум'я готове було перейти на автомобільну паркову, а звідти – й на станцію метрополітену – саме через цю загрозу не працювали «Лісова» та «Чернігівська».
     Як повідомили в головному управлінні МВС в Деснянському районі, за фактом пожежі вже відкрито кримінальну справу та внесені необхідні дані до ЄРДР. Сьогодні ж відбувся й перший допит – перед правоохоронцям представ директор ринку. Наразі оперативниками перевіряються одразу декілька версій причин пожежі, одна - з яких навмисний підпал. На території ринку продовжуються слідчі дії: вибухотехніки з Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру намагаються з'ясувати, де саме з'явився вогонь та що його спричинило.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео