Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Хмельницькому затримання агресивного перехожого закінчилось стріляниною

У Хмельницькому затримання агресивного перехожого закінчилось стріляниною
54444 ПЕРЕГЛЯДІВ

     30 грудня під час затримання агресивного перехожого, який кидався на людей із шилом, відбулась кривава стрілянина із смертельним наслідком.
     Автомобіль патрульної поліції було зупинено стурбованими перехожими, які скаржились на агресивного чоловіка, що кидається на людей із шилом. Коли правоохоронці підійшли до місця подій, розлючений чоловік почав кидатись і на них. Патрульним довелось застосувати сльозогінний газ, однак ні газ, ні попереджувальні постріли у повітря чоловіка не зупинили і він почав погрожувати правоохоронцям, діставши шило. Згодом відбулась стрілянина, в ході якої чоловік отримав несумісні із життям поранення.
     Зі слів очевидців інциденту, правоохоронцями було здійснено не менше 5 пострілів. Як з'ясувалось пізніше, чоловік агресивної поведінки самовільно покинув психоневрологічний диспансер, поранивши медсестру шилом. Окрім того, за медичною допомогою звернулось ще двоє людей, яких нападник поранив гострим предметом. Слід зауважити, що раніше він вже притягувався до кримінальної відповідальності за фактом нанесення тілесних ушкоджень.
     Наразі тривають слідчі дії та з'ясовуються усі обставини смертельного інциденту.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео