Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Івано-Франківщині виготовляли новорічні хлопавки з російський прапором

На Івано-Франківщині виготовляли новорічні хлопавки з російський прапором
54473 ПЕРЕГЛЯДІВ

     У селі Старі Кути, що на Івано-Франківщині, виготовляють новорічні хлопавки із зображенням російського триколору, а також російськомовним привітанням. Як з'ясувалось згодом, син бізнесмена, що виготовляє хлопавки, служить у Збройних Силах України.
     Продукція із зображенням прапора країни-агресора здобула сумнівної популярності через соціальні мережі, де обурені користувачі обговорювали недопустимість їх продажу в Україні, а, тим паче, виготовлення. Як стало відомо дещо пізніше, хлопавки із російською символікою виготовляють на Івано-Франківщині більше 10 років.
     Підприємець, який займається виготовленням хлопавок із російським триколором, запевняє, що дані наліпки були наклеєні на продукцію помилково, мовляв, вони залишились ще з часів, коли в України із Росією були дружні відносини.
     Бізнесмен спростовує припущення користувачів соціальних мереж, щодо його прихильності до позиції Російської Федерації та запевняє, що він та його родина постійно допомагає українській армії. Разом з тим, підприємець додав, що його син зараз захищає Україні на Донбасі у складі ЗСУ.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео