Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Різдво до України увірвуться сильні морози та хуртовини

На Різдво до України увірвуться сильні морози та хуртовини
190401 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Укргідрометцентр повідомляє про погіршення погодних умов по всій території України на різдвяні свята. Хуртовини та люті морози спостерігатимуться в Україні унаслідок руху циклону зі сторони Чорного моря.
     Вже 6 січня у всіх областях України прогнозуються рясні снігопади із шквальними вітрами та різким зниженням температури повітря. У столиці стовпчик термометра опуститься до позначки 15-18 градусів морозу, в інших регіонах України очікується температура 11-16 градусів нижче нуля. У Прикарпатті і Карпатах температура повітря опуститься до позначок 20-25 градусів морозу. За прогнозами, така погода протримається в Україні до 8 січня.
     Внаслідок сильних снігопадів, які не припиняються на Закарпатті вже декілька днів, рух вантажного транспорту обмежено. Рятувальники безперервно витягують автомобілі із засніжених узбіч, а також здійснюють відбуксирування тих транспортних засобів, які не в змозі самостійно здійснювати подальший рух по засніженій трасі. Для ліквідації наслідків негоди на дорогах було залучено спеціальну техніку у кількості 15 одиниць, а також півсотні рятувальників.
     Окрім того, рятувальникам вдалось оперативно ліквідувати наслідки сходження лавини поблизу Хуста, яка заблокувала автомобілі із людьми всередині. Серед 11 людей, які стали заручниками негоди, ніхто не постраждав.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео