Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Вінниці чоловік впав у глибоку кому після падіння в шахту ліфта

У Вінниці чоловік впав у глибоку кому після падіння в шахту ліфта
54711 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Через відсутність світла, 28-річний чоловік зробив крок до підйомника у якому не було кабіни і провалився у шахту. Наразі лікарі утримуються від жодних прогнозів стосовно потерпілого.
     Нещасний випадок відбувся на території колишнього заводу. Постраждалий частенько сюди приїжджав, так як працював водієм-диспетчером питної води. Напарник Сергія стверджує, що в цьому приміщенні завжди було відсутнє світло, тому й не надали цьому жодного значення й цього разу. Через відсутність світла чоловік не побачив, що кабіни у шахті немає і зробив крок просто у прірву. Від отриманих травм чоловік опинився у глибокій комі. Окрім того, у нього діагностували черепно-мозкову травму, переломи хребців.
     Лікарі швидкої допомоги не змогли самостійно витягти постраждалого із шахти. Тільки після приїзду орендатора складу, в якого були ключі від підвального приміщення, Сергія вдалось госпіталізувати.
     Головний енергетик підприємства стверджує, що ліфт давно не працює, а постраждалий відчинив двері до ліфта силоміць. Однак колеги Сергія переконані, що ліфт завжди працював.
     Дружина постраждалого разом із донькою проживає на орендованій квартирі і уявлення не має, де взяти кошти на порятунок чоловіка.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео