Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ситуація в областях, де є ускладнення погодних умов, під повним контролем

Ситуація в областях, де є ускладнення погодних умов, під повним контролем
54435 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Ситуація в областях, де спостерігається ускладнення погодних умов, стабільна і перебуває під контролем відповідних служб. Про це Президенту Петру Порошенку доповів керівник Державної служби з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін.
     За його словами, на даний час спостерігаються незначні ускладнення на дорогах місцевого значення. Усіх, хто потребує допомоги, працівники ДСНС евакуюють та розміщують у точках обігріву у найближчих населених пунктах.
     В розмові з Главою держави Микола Чечоткін також повідомив про прийняте рішення про припинення руху автотранспорту на всіх автомобільних шляхах Одеської області з 18:00 7 січня.
     У координації з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Державна служба з надзвичайних ситуацій також залучена до ліквідації великої аварії тепломережі в Приморському районі міста Одеса. Там 35 будинків залишається без тепла. На місці аварії працюють кілька аварійних бригад.
     У решті областей України, за словами Миколи Чечоткіна, ситуація стабільна і під постійним контролем ДСНС. В обласних центрах громадський транспорт працює в звичайному режимі. На дороги місцевого значення по всій Україні виведено три з половиною тисячі одиниць спецтехніки, а регіональні штаби працюють цілодобово.

 

     Повідомляє офіційне інтернет-представництво Президента України


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео