Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Нелегальні гральні заклади на Дніпропетровщині

Нелегальні гральні заклади на Дніпропетровщині
108787 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Працівники Управління захисту економіки в Дніпропетровській області спільно зі слідчими Нацполіції області провели санкціоновані обшуки у гральних закладах області. В результаті припинено діяльність 6 гральних закладів у містах Дніпро, Павлоград та П'ятихатки. Загалом вилучено 120 одиниць грального обладнання.

     Оперативники Управління захисту економіки (УЗЕ) в Дніпропетровській області Нацполіції спільно зі слідчими ГУНП провели шість санкціонованих обшуків на території області. В результаті припинено незаконну діяльність шести підпільних закладів, де під виглядом проведення державної грошової лотереї працювали інтерактивні клуби онлайн-казино.

     Загалом за результатами санкціонованих обшуків поліцією вилучено 82 системних блоки з інтегрованим програмним забезпеченням для гри на гроші на суму понад 290 тисяч гривень.

     Із кас гральних закладів вилучено понад 8 тисяч гривень незаконних «прибутків».

     На 20 гравців, бажаючих «легких грошей», що були присутні на момент проведення обшуків, правоохоронцями складено адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 181 (Азартні ігри, ворожіння в громадських місцях) КУпАП.

     Тривають слідчі дії, направлені на встановлення організаторів грального бізнесу та притягнення їх до відповідальності.

 

     Повідомляє Департамент захисту економіки Національної поліції України


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео